Descriere
Magnet de frigider din lemn, acuarela din lemn, Sala Unirii, Alba Iulia
Dimensiune: 6 cm x 7.5 cm
Material: placaj stratificat 4 mm. Imaginea este imprimata direct pe lemn.
Produsul Magnet de frigider din lemn, acuarela din lemn, Sala Unirii, Alba Iulia este realizat in atelierul Craftlaser din Oradea.
Desenul care sta la baza produsului este realizat manual de artistul Adrian Samoila.
Pentru colaborare, va rugam sa ne contactati pe e-mail sau la numarul de telefon afisat pe site. Se acorda preturi speciale.
Durata de livrare: maxim 5 zile lucratoare
Produsul “Magnet de frigider din lemn, acuarela, Sala Unirii, Alba Iulia” este cadoul ideal pentru prietenii nostri care nu au fost cu noi in vacanta in Alba Iulia si care au vizitat Cetatea Alba Carolina. Dar pentru ca ne gandim la ei, vrem sa le oferim un suvenir cadou.
Cu noi nu mai ai nicio grija ca nu ai ce suvenir sa alegi! Te-ai gandit ca poti sa faci un cadou un suvenir inedit? Cu un Magnet de frigider din lemn, acuarela, Sala Unirii, Alba Iulia, desen realizat manual sigur nu dai gres.
Produsul Magnet de frigider din lemn, acuarela, Sala Unirii, Alba Iulia este realizat in atelierul Craftlaser din Oradea.
Desenul care sta la baza produsului Magnet de frigider din lemn, acuarela, Sala Unirii, Alba Iulia este realizat manual de artistul Adrian Samoila.
Pentru colaborare, va rugam sa ne contactati pe e-mail sau la numarul de telefon afisat pe site. Se acorda preturi speciale.
Hai alaturi de noi si pe pagina noastra de Facebook
Descopera intreaga colectie de suveniruri, toate desenele fiind realizate manual de catre artistul Adrian Samoila.
Sala Unirii din Alba Iulia, din interiorul Cetatii Alba Carolina este monument istoric, fiind ridicată în perioada anilor 1898 – 1900, fiind locul în care în anul 1918 s-a semnat Actul Unirii Transilvaniei cu România, având valoarea unui simbol naţional de mare însemnătate pentru toţi românii.
In anul 1922 in Sala Unirii de la Alba Iulia s-au încoronat Regele Ferdinand și Regina Maria, ca Regi ai României Mari. Aici s-a ținut si banchetul regal.
Reprezentanţii Muzeului Naţional al Unirii au descoperit în depozitul de arheologie al instituţiei un număr de şase tablouri pictate în ulei în perioada 1920-1927 reprezentând imagini cu Regina Maria şi Regele Ferdinand. Pânzele aflate într-o stare degradată vor fi restaurate şi expuse în spaţiul muzeului.