Descriere
Tablou suvenir din lemn, gravat, Castele din Romania, dimensiune 13/18, rama inclusa
Produsul Tablou suvenir din lemn, gravat, Castele din Romania, dimensiune 13/18, rama inclusa este realizat in atelierul Craftlaser din Oradea.
Desenele care stau la baza produsului Tablou suvenir din lemn, gravat, Castele din Romania, dimensiune 13/18, rama inclusa sunt realizate manual de artistul Adrian Samoila.
Obiectivele turistice pe care le gasesti pe Tablou suvenir din lemn, gravat, Castele din Romania, dimensiune 13/18, rama inclusa sunt: Castelul Peles, Castelul Bran si Castelul Corvinilor din Hunedoara.
Dimensiune 13 x 18 cm
Rama inclusa
Produsul este realizat pe placaj grosime 1 mm
Pentru colaborare, va rugam sa ne contactati pe e-mail sau la numarul de telefon afisat pe site. Se acorda preturi speciale.
Durata de livrare: maxim 5 zile lucratoare
Produsul Tablou suvenir din lemn, gravat, Castele din Romania, dimensiune 13/18, rama inclusa este cadoul ideal pentru prietenii nostri care nu au fost cu noi in vacanta in Romania si au vizitat castelele celebre din Transilvania: Castelul Corvinilor din Hunedoara, castelul Peles din Sinaia si Castelul Bran. Dar pentru ca ne gandim la ei, vrem sa le oferim un suvenir cadou.
Cu noi nu mai ai nicio grija ca nu ai ce suvenir sa alegi! Te-ai gandit ca poti sa faci un cadou un suvenir inedit? Cu un Tablou suvenir din lemn, gravat, Castele din Romania, dimensiune 13/18, rama inclusa sigur nu dai gres.
Produsul Tablou suvenir din lemn, gravat, Castele din Romania, dimensiune 13/18, rama inclusa este realizat in atelierul Craftlaser din Oradea.
Desenele care stau la baza produsului Tablou suvenir din lemn, gravat, Castele din Romania, dimensiune 13/18, rama inclusa sunt realizate manual de artistul Adrian Samoila.
Pe produsul Tablou suvenir din lemn, gravat, Castele din Romania, dimensiune 13/18, rama inclusa se regasesc desenele cu urmatoarele obiective turistice din Romania: Castelul Corvinilor din Hunedoara, Castelul Peles din Sinaia si Castelul Bran.
Pentru colaborare, va rugam sa ne contactati pe e-mail sau la numarul de telefon afisat pe site. Se acorda preturi speciale.
Hai alaturi de noi si pe pagina noastra de Facebook
Descopera intreaga colectie de suveniruri gravate
Este considerat unul dintre cele mai frumoase castele din lume, fiind situat in „top 10 destinatii de basm din Europa”.
Castelul Hunedoarei este cea mai mare constructie medievala cu dubla functionalitate (civila si militara) din Romania aflata inca „in picioare”.
Cetatea a fost una dintre cele mai mari si vestite proprietati ale lui Ioan de Hunedoara. Constructia a cunoscut in timpul acestuia insemnate transformari, servind atat drept punct strategic intarit, cat si drept resedinta feudala. Cu trecerea anilor, diversii stapani ai castelului i-au modificat infatisarea, imbogatindu-l cu turnuri, sali si camere de onoare.
Castelul Peleș din Sinaia, reședința de vară a regilor României, a fost construit la dorința regelui Carol I al României (1866-1914), după planurile arhitecților Johannes Schultz, Carol Benesch[1] și Karel Liman, și a fost decorat de celebrii decoratori J. D. Heymann din Hamburg, August Bembé din Mainz și Bernhard Ludwig din Viena.
Castelul Peleș este unul dintre cele mai importante edificii de tip istoric din România, având caracter de unicat și este, prin valoarea sa istorică și artistică, unul din cele mai importante monumente de acest fel din Europa celei de-a doua jumătăți a secolului al XIX-lea.
Chiar după inaugurarea sa din 1883, Peleșul a mai suferit modificări, extinzându-se mereu. La forma actuală s-a ajuns abia în 1914 (anul morții regelui Carol I). Castelul are 160 de camere și mai multe intrări și scări interioare. Turnul central măsoară nu mai puțin de 66 de metri înălțime. Pe lângă Peleșul propriu-zis, în zonă au mai fost înălțate încă două construcții mai mici, Pelișorul și Foișorul.
După anul 1918, Transilvania a devenit parte a României Mari. La 1 decembrie 1920, locuitorii Braşovului, prin decizia unanimă a Consiliului oraşului, condus de către primarul Karl Schnell, au oferit Castelul Bran Reginei Maria a României, descrisă ca "o mare regină, răspândindu-şi binecuvântarea oriunde ar merge şi cucerind, astfel, cu un avânt irezistibil, inimile tuturor locuitorilor ţării".
Castelul a devenit reşedinţa favorită a Reginei Maria, care l-a restaurat şi reamenajat pentru a fi folosit de către membrii familiei regale.