Durata de livrare: maxim 5 zile lucratoare
Produsul Tablou metalic decorativ, vintage, "Universitatea" si "Arcul de Triumf" Bucuresti este cadoul ideal pentru prietenii nostri care nu au fost cu noi in vacanta noastra in Bucuresti. Dar pentru ca ne gandim la ei, vrem sa le oferim un suvenir cadou.
Ai vizitat Bucuresti si te gandesti ce cadou sa le oferi celor dragi care nu au reusit sa fie cu tine? Sau poate vrei un suvenir care sa-ti aduca aminte de timpul minunat petrecut in Bucuresti?
Cu noi nu mai ai nicio grija ca nu ai ce suvenir sa alegi! Te-ai gandit ca poti sa faci un cadou un suvenir inedit? Cu un Tablou metalic decorativ, vintage, "Universitatea" si "Arcul de Triumf" Bucuresti, sigur nu dai gres.
Produsul Tablou metalic decorativ, vintage, "Universitatea" si "Arcul de Triumf" Bucuresti este realizat in atelierul Craftlaser din Oradea.
Grafica care sta la baza produsului Tablou metalic decorativ, vintage, "Universitatea" si "Arcul de Triumf" Bucuresti este realizata manual de artistul local Adrian Samoila.
Pentru colaborare, va rugam sa ne contactati pe e-mail sau la numarul de telefon afisat pe site. Se acorda preturi speciale.
Hai alaturi de noi si pe pagina noastra de Facebook
Descopera suvenirurile noastre care iti aduc aminte de Bucuresti
Arcul de Triumf are 27 m înălțime, cu o singură deschidere și este de formă paralelipipedică.
Împreună cu Catedrala Încoronării din Alba Iulia, cu Mausoleul de la Mărășești, cu Crucea Eroilor Neamului de pe muntele Caraiman, și cu Mormântul Eroului Necunoscut din Parcul Carol I, Arcul de Triumf se numără printre monumentele care comemorează participarea României la Primul Război Mondial de partea Aliaților.
Arcul de Triumf nu este primul monument de acest gen ridicat în capitala României, el fiind precedat de câteva construcții provizorii cu semnificații asemănătoare Aceastea au marcat, succesiv, victoria României în războiul de independență (1878), jubileul celor 40 de ani de domnie ai regelui Carol I (1906) și revenirea familiei regale române din exilul de la Iași (1918). (www.wikipedia.org)