Produsul “Set cana suvenir Sibiu medieval (6 buc)” este cadoul ideal pentru prietenii nostri care nu au fost cu noi in vacanta in Sibiu. Dar pentru ca ne gandim la ei, vrem sa le oferim un suvenir cadou.
Cu noi nu mai ai nicio grija ca nu ai ce suvenir sa alegi! Te-ai gandit ca poti sa faci un cadou un suvenir inedit? Cu un Set cana suvenir Sibiu medieval (6 buc) sigur nu dai gres.
Produsul “Set cana suvenir Sibiu medieval (6 buc)” prezinta un imagini reinterpretate cu diverse biserici medievale din Sibiu (Muzeul de Istorie, Piata Mica, Biserica Evanghelica Sf. Ioan, Primaria Veche, Palatul Muzeu Brukenthal, Casa Lutsch, Casa Felix, Turnul Sfatului, Turnul Pielarilor, Turnul Olarilor, Turnul Scarilor, Turnul Pulberariei, Turnul Sfatului, Casa Luxemburg, Casa Artelor, Biserica Evanghelica, Turnul Cizmarilor, Turnul Gros si Sala Thalia, Turnul Archebuzierilor, Podul Minciunilor, Pasajul Scarilor, Biserica Franciscana, Biserica Parohiala Romana-Catolica, Biserica Evanghelica, Biserica Ursulinelor, Biserica Mitropolitana Ortodoxa).
Desenul de pe produs Set cana suvenir Sibiu medieval (6 buc) este rezistent in timp (30 de ani plus), la raze UV, ploaie, caldura.
Se poate spala la temperaturi mari, inclusiv in masina de spalat vase.
Produsul Set cana suvenir Sibiu medieval (6 buc) este realizat in atelierul Craftlaser din Oradea.
Pentru colaborare, va rugam sa ne contactati pe e-mail sau la numarul de telefon afisat pe site. Se acorda preturi speciale.
Hai alaturi de noi si pe pagina noastra de
Facebook
Descopera intreaga colectie de
suveniruri din Sibiu, toate desenele fiind realizate manual de catre artistul
Adrian Samoila.
Despre Sibiu medieval
Încă de la începuturile sale, Sibiul a fost un centru predilect al meşteşugarilor.
Coloniştii au adus cu ei experienţa şi cunoştinţele din aşezările de baştină, având o tehnologie şi organizare superioară celei cunoscute în Transilvania. Ei au dezvoltat pielăritul, tăbăcăritul, prelucrarea fierului, dulgheritul, olăritul, tehnica construcţiilor în piatră etc.
Organizarea lor s-a făcut în bresle de meşteşugari. Primul lor regulament de funcţionare datează din 1376. Tot în acea perioadă iau fiinţă nu mai puţin de 19 bresle, cu 25 de branşe meşteşugăreşti.