Casa Ceausescu

De la POVESTE...la SUVENIR


Sprijinim atracțiile turistice să-și povestească istoria și personajele locale
 

 

Despre Palatul Primaverii - Casa Ceausescu

 

Importanta istorica: Casa Ceaușescu este un loc cu o semnificație deosebită în istoria recentă a României, fiind locul unde a locuit fostul dictator comunist Nicolae Ceaușescu impreuna cu soția sa, Elena Ceaușescu, pana în decembrie 1989.


Arhitectura si designul interior: Casa Ceaușescu a fost concepută și decorată cu fast și lux, reflectând stilul de viață al cuplului prezidențial. Vei gasi aici mobilierul, obiectele de artă și designul interior, care oferă o perspectivă asupra opulenței și stilului de viață al elitei politice din acea perioadă.

Documente si fotografii: Casa Ceaușescu găzduiește o colecție de documente, fotografii legate de perioada comunistă din România, oferind o perspectivă unică asupra evenimentelor și personalităților importante ale acelei epoci.

Educatie si constientizare:  Vizitând Casa Ceaușescu, poți obține o înțelegere mai profundă a impactului regimului comunist asupra societății românești și a modului în care istoria recentă a influențat evoluția țării. Această experiență poate contribui la educarea și conștientizarea publicului cu privire la importanța păstrării democrației și a respectării drepturilor omului.

Imbogatirea culturala: Vizita la Casa Ceaușescu poate reprezenta o oportunitate de a descoperi mai multe despre cultura și istoria României, precum și despre perioada comunistă și tranzitia spre democrație.

 

***

Craftlaser este un brand autohton, cu expertiza în realizarea de suveniruri personalizate pentru fiecare obiectiv turistic din Romania.

Toate suvenirurile sunt realizate in atelierul Craftlaser din Oradea. 

Desenele care stau la baza graficii tuturor suvenirurilor sunt realizate manual de artistul Adrian Samoila. 


Reprezinti un castel, un obiectiv turistic, un magazin de suveniruri sau un magazin de artizanat si vrei ca turistii care te viziteaza sa plece de la tine cu amintiri de neuitat? 

Contacteaza-ne si hai sa povestim!

Pentru colaborare, va rugam sa ne contactati pe e-mail comenzi@craftlaser.ro sau la numarul de telefon 0741.667.246 (Andreea Maier).  Se acorda preturi speciale.

Afiseaza: 1-24 din 40 produse

 Filtre

Suport clienti 09.00 - 17.00

0741667246 comenzi@craftlaser.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!