Descriere
Semn de carte suvenir, din lemn, gravat, Regele Carol I al Romaniei
Produsul Semn de carte suvenir din lemn, gravat, Regele Mihai I al Romaniei este realizat in atelierul Craftlaser din Oradea.
Material: lemn grosime max. 0.8 mm
Dimensiune: 5.0 cm x 15.0 cm
Pentru colaborare, va rugam sa ne contactati pe e-mail sau la numarul de telefon afisat pe site. Se acorda preturi speciale.
Durata de livrare: maxim 5 zile lucratoare
Produsul Semn de carte suvenir, din lemn, gravat, Regele Carol I al Romaniei este cadoul ideal pentru prietenii nostri care nu au fost cu noi in vacanta noastra in Romania. Dar pentru ca ne gandim la ei, vrem sa le oferim un suvenir cadou.
Cu noi nu mai ai nicio grija ca nu ai ce suvenir sa alegi! Te-ai gandit ca poti sa faci un cadou un suvenir inedit? Cu un Semn de carte suvenir, din lemn, gravat, Regele Carol I al Romaniei sigur nu dai gres.
Produsul Semn de carte suvenir, din lemn, gravat, Regele Carol I al Romaniei este realizat in atelierul Craftlaser din Oradea si il gasiti si in magazinelor de suveniruri oficial din incinta Castelului Peles din Sinaia si Domeniul Regal Savarsin
Pentru colaborare, va rugam sa ne contactati pe e-mail sau la numarul de telefon afisat pe site. Se acorda preturi speciale.
Hai alaturi de noi si pe pagina noastra de Facebook
Descopera colectia suveniruri #craftlaser realizate special pentru Castelul Peles si Pelisor Sinaia.
În cei 48 de ani de domnie (cea mai lungă din istoria statelor românești), Carol I a obținut independența țării, datorită căreia i-a și crescut imens prestigiul, a redresat economia, a dotat România cu o serie de instituții specifice statului modern și a pus bazele unei dinastii. A construit în Munții Carpați Castelul Peleș, care a rămas și acum una dintre cele mai vizitate atracții turistice ale țării.
După războiul ruso-turc (1877-1878), România a câștigat Dobrogea (dar a pierdut sudul Basarabiei), iar Carol a dispus ridicarea podului peste Dunăre, între Fetești și Cernavodă, care să lege noua provincie de restul țării.
(www.wikipedia.org)