Descriere
Semn de carte suvenir, din lemn, gravat “Castelul Peles” Sinaia
Dimensiune: 5 x 15 cm
Material: Placaj 0.8 mm, imagine imprimata direct pe lemn
Pentru colaborare, va rugam sa ne contactati pe e-mail sau la numarul de telefon afisat pe site. Se acorda preturi speciale.
Durata de livrare: maxim 5 zile lucratoare
Produsul Semn de carte suvenir, din lemn, gravat “Castelul Peles” Sinaia este cadoul ideal pentru prietenii nostri care nu au fost cu noi in vacanta noastra la Castelul Peles si Pelisor din Sinaia. Dar pentru ca ne gandim la ei, vrem sa le oferim un suvenir cadou.
Ai vizitat Sinaia si in special Castelul Peles si Pelisor si te gandesti ce cadou sa le oferi celor dragi care nu au reusit sa fie cu tine? Sau poate vrei un suvenir care sa-ti aduca aminte de timpul minunat petrecut in aceasta minunata locatie?
Cu noi nu mai ai nicio grija ca nu ai ce suvenir sa alegi! Te-ai gandit ca poti sa faci un cadou un suvenir inedit? Cu un Semn de carte suvenir, din lemn, gravat “Castelul Peles” Sinaia sigur nu dai gres.
Produsul Semn de carte suvenir, din lemn, gravat “Castelul Peles” Sinaia este realizat in atelierul Craftlaser din Oradea si il gasiti in magazinul de suveniruri oficial din incinta Castelului Peles din Sinaia.
Desenul care sta la baza produsului Semn de carte suvenir, din lemn, gravat “Castelul Peles” Sinaia este realizat manual de artistul Adrian Samoila.
Pentru colaborare, va rugam sa ne contactati pe e-mail sau la numarul de telefon afisat pe site. Se acorda preturi speciale.
Hai alaturi de noi si pe pagina noastra de Facebook
Descopera colectia suveniruri #craftlaser realizate special pentru Castelul Peles si Pelisor Sinaia.
Castelul Peleș din Sinaia, reședința de vară a regilor României, a fost construit la dorința regelui Carol I al României (1866-1914), după planurile arhitecților Johannes Schultz, Carol Benesch[1] și Karel Liman, și a fost decorat de celebrii decoratori J. D. Heymann din Hamburg, August Bembé din Mainz și Bernhard Ludwig din Viena.
Castelul Peleș este unul dintre cele mai importante edificii de tip istoric din România, având caracter de unicat și este, prin valoarea sa istorică și artistică, unul din cele mai importante monumente de acest fel din Europa celei de-a doua jumătăți a secolului al XIX-lea.
Chiar după inaugurarea sa din 1883, Peleșul a mai suferit modificări, extinzându-se mereu. La forma actuală s-a ajuns abia în 1914 (anul morții regelui Carol I). Castelul are 160 de camere și mai multe intrări și scări interioare. Turnul central măsoară nu mai puțin de 66 de metri înălțime. Pe lângă Peleșul propriu-zis, în zonă au mai fost înălțate încă două construcții mai mici, Pelișorul și Foișorul.