Descriere
Magnet de frigider din lemn, acuarela, Palatul "Vulturul Negru" Oradea
Produsul Magnet de frigider din lemn, acuarela, Palatul "Vulturul Negru" Oradea este realizat in atelierul Craftlaser din Oradea
Desenul care sta la baza produsului Magnet de frigider din lemn, acuarela, Palatul "Vulturul Negru" Oradea este realizat manual de artistul local Adrian Samoila.
Dimensiune 5.5 x 8 cm
Material: lemn stratificat de 4 cm. Imaginea este imprimata direct pe lemn
Pentru colaborare, va rugam sa ne contactati pe e-mail sau la numarul de telefon afisat pe site. Se acorda preturi speciale.
Produsul “Magnet de frigider din lemn, acuarela, Palatul "Vulturul Negru" Oradea” este cadoul ideal pentru prietenii nostri care nu au fost cu noi in vacanta in Oradea. Dar pentru ca ne gandim la ei, vrem sa le oferim un suvenir cadou.
Cu noi nu mai ai nicio grija ca nu ai ce suvenir sa alegi! Te-ai gandit ca poti sa faci un cadou un suvenir inedit? Cu un Magnet de frigider din lemn, acuarela, Palatul "Vulturul Negru" Oradea sigur nu dai gres.
Produsul “Magnet de frigider din lemn, acuarela, Palatul "Vulturul Negru" Oradea” este realizat in atelierul Craftlaser din Oradea.
Desenul care sta la baza produsului Magnet de frigider din lemn, acuarela, Palatul "Vulturul Negru" Oradea este realizat manual de artistul Adrian Samoila.
Pentru colaborare, va rugam sa ne contactati pe e-mail sau la numarul de telefon afisat pe site. Se acorda preturi speciale.
Hai alaturi de noi si pe pagina noastra de Facebook
Descopera intreaga colectie de suveniruri gravate din Oradea, toate desenele fiind realizate manual de catre artistul Adrian Samoila.
Este cel mai mare si mai reprezentativ ansamblu architectural în stil secession din Transilvania, fiind construit dupa planurile arhitectilor Jakab Dezső si Komor Marcell in anii 1907-1908.
nteriorul palatului este ornamentat in stil secession, caracterizat printr-o abundenta de elemente interioare (plafoane, bolţi, ferestre, uşi, lambriuri, balustrade, pereţi, coloane, sticlă sablată sau vitraliice) caracteristice in primul deceniu al secolului XX.
Palatul Vulturul Negru prezinta un pasaj interior acoperit cu sticla. Palatul are forma literei “Y” cu trei intrari dominate de cate un vultur, emblema edificiului.