Descriere
Magnet De Frigider din lemn, gravat, „Teatrul National Vasile Alecsandri, Iasi
Produsul Magnet De Frigider din lemn, gravat, „Teatrul National Vasile Alecsandri, Iasi este realizat in atelierul Craftlaser din Oradea
Desenul care sta la baza produsului Magnet De Frigider din lemn, gravat, „Teatrul National Vasile Alecsandri, Iasi este realizat manual de artistul local Adrian Samoila.
Dimensiune 5.5 x 8 cm
Material: lemn stratificat de 4 cm
Produsul este protejat de un strat de lac incolor
Pentru colaborare, va rugam sa ne contactati pe e-mail sau la numarul de telefon afisat pe site. Se acorda preturi speciale.
Durata de livrare: maxim 5 zile lucratoare
Produsul Magnet De Frigider din lemn, gravat, „Teatrul National Vasile Alecsandri, Iasi este cadoul ideal pentru prietenii nostri care nu au fost cu noi in vacanta noastra la Iasi. Dar pentru ca ne gandim la ei, vrem sa le oferim un suvenir cadou.
Ai vizitat Iasi-ul, ai colindat pe jos si te-ai bucurat de acest oras minunat si te gandesti ce cadou sa le oferi celor dragi care nu au reusit sa fie cu tine? Sau poate vrei un suvenir care sa-ti aduca aminte de timpul minunat petrecut in aceasta minunata locatie?
Cu noi nu mai ai nicio grija ca nu ai ce suvenir sa alegi! Te-ai gandit ca poti sa faci un cadou un suvenir inedit? Cu un Magnet De Frigider din lemn, gravat, „Teatrul National Vasile Alecsandri, Iasi sigur nu dai gres.
Produsul este realizat in atelierul Craftlaser din Oradea, desenul fiind realizat manual de catre artistul Adrian Samoila.
Pentru colaborare, va rugam sa ne contactati pe e-mail sau la numarul de telefon afisat pe site. Se acorda preturi speciale.
Hai alaturi de noi si pe pagina noastra de Facebook
Descopera colectia noastra de suveniruri
În anul 1956, cu prilejul aniversării a 140 de ani de la primul spectacol în limba română, teatrul ieșean primește numele marelui poet, dramaturg și om de cultură Vasile Alecsandri (1821 - 1890).
Clădirea Teatrului Național este o veritabilă bijuterie arhitectonică adăpostind adevărate monumente de artă: Cortina pictată în 1896 de meșterul vienez M. Lenz și terminată de unul din discipoli, prezintă în centru o alegorie a vieții, cu cele trei vârste, iar în dreapta, alegoria Unirii Principatelor Române (Moldova, Transilvania și Țara Românească); Cortina de fier, pictată de Al. Goltz, cu motive ornamentale dispuse simetric, separă etanș scena de restul sălii; Plafonul pictat de Al. Goltz, în culori pastelate, reprezintă alegorii paradisiace, fiind ilustrat cu nimfe și îngeri și încadrat în stucatura rococo; Candelabrul din cristal de Veneția cu 109 becuri.
În prezent, această clădire găzduiește și Opera Națională Română Iași.