Descriere
Magnet de frigider din lemn, gravat, Casa Sfatului Brasov
Dimensiune: 6.5 x 7 cm
Material: Placaj 4 mm
Imaginea este imprimata direct pe lemn
Pentru colaborare, va rugam sa ne contactati pe e-mail sau la numarul de telefon afisat pe site. Se acorda preturi speciale.
Produsul Magnet de frigider din lemn, gravat, Casa Sfatului Brasov, este cadoul ideal pentru prietenii nostri care nu au fost cu noi in vacanta noastra la Brasov. Dar pentru ca ne gandim la ei, vrem sa le oferim un suvenir cadou.
Ai vizitat Brasov-ul, ai colindat pe jos si te-ai bucurat de acest oras minunat si te gandesti ce cadou sa le oferi celor dragi care nu au reusit sa fie cu tine? Sau poate vrei un suvenir care sa-ti aduca aminte de timpul minunat petrecut in aceasta minunata locatie?
Cu noi nu mai ai nicio grija ca nu ai ce suvenir sa alegi! Te-ai gandit ca poti sa faci un cadou un suvenir inedit? Cu un Magnet de frigider din lemn, gravat, Casa Sfatului Brasov sigur nu dai gres.
Produsul Magnet de frigider din lemn, gravat, Casa Sfatului Brasov este realizat in atelierul Craftlaser din Oradea.
Desenul care sta la baza produsului Magnet de frigider din lemn, gravat, Casa Sfatului Brasov este desenat manual de artistul local Adrian Samoila.
Pentru colaborare, va rugam sa ne contactati pe e-mail sau la numarul de telefon afisat pe site. Se acorda preturi speciale.
Hai alaturi de noi si pe pagina noastra de Facebook
Totuși, din cauza invaziei turcești din 1421, a distrugerii în mare parte a orașului, precum și a arestării magistratului orașului, acest proiect va fi amânat.
Casa Sfatului din Brasov s-a transformat în primărie pe măsură ce orașul s-a dezvoltat. Astfel, următoarea mențiune despre Casa Sfatului din Brașov apare în 1503, ea fiind menționată sub numele de „Praetorium”.
La începutul secolului XX, Casa Sfatului urma să fie demolată și înlocuită cu o clădire administrativă modernă. Acest lucru a fost evitat doar datorită unei puternice campanii de presă pentru menținerea vechiului monument istoric. Ultima modificare arhitecturală a Casei Sfatului a avut loc în anii 1909-1910, când acoperișul baroc a fost înlocuit de actualul acoperiș piramidal, cu țigle colorate. Din 1950 clădirea găzduiește Muzeul Județean de Istorie.