Esti indragostit? Tu cum sarbatoresti iubirea din viata ta?

Esti indragostit?  Tu cum sarbatoresti iubirea din viata ta?
Si e din nou Valentine’s Day.  O zi cat se poate de controversata. 

Unii o considera o sarbatoare importata de la americani, deci..nu-i de-a noastra, nu exista. De ce am sarbatori ceva importat de la altii?  E o sarbatoare comerciala, o zi in care magazinele fac din nou profit pe naivitatea romanului, care cumpara inimoare de plus sau alte “kitch-uri”.

Altii insa, o considera inca o zi de sarbatoare in care pot celebra iubirea.  Puteti sa-mi spuneti…dar eu sarbatoresc iubirea in fiecare zi.  Si eu la fel.  Este ingredientul meu de baza.  Ma bucur in fiecare zi de iubirea pe care o daruiesc din suflet si de iubirea pe care o primesc.  Nu exista nicio deosebire intre iubirea de care ma bucur zilnic.

Dar, ma intreb…de ce sa nu fac inca o zi speciala, in care pe langa faptul ca o traiesc….sa o si sarbatoresc, putin mai altfel? 

Nu stiu altii cum sunt…dar nu-mi doresc nici inimioare de plus, nici cadouri scumpe cu inimioare, nici cani care se despart in 2….imi doresc doar o atmosfera intima, sa fim impreuna, sa bem un pahar de vin si sa ne bucuram de o alta seara speciala impreuna. Eu asa vad celebrarea iubirii.
Am intalnit cupluri care, intr-o zi de sarbatoare, cum e asta de exemplu, se imbraca frumos, merg la restaurant scump…stau la masa….si pleaca acasa.  Fara nicio sclipire.  Fara nicio atingere de mana, fara un sarut furat strengareste…Dar au sarbatorit Valentine’s Day! Iar maine poate nici nu se mai privesc in ochi…nu se saruta cand se intalnesc…nu se saruta la culcare si la trezire.

De Valentine’s Day  nu prea gasesti locuri in restaurant…toate pregatesc oferte speciale cu cine romantice, lumanarele aprinse…atmosfera de sarbatoare…e frumos, nu zic nu…dar oare cum ar fi daca ai face lucrul asta intr-o zi oarecare?  Nu ar avea oare un alt impact asupra partenerului?  Sa-I arati ca o/il iubesti pur si simplu, fara niciun motiv? Dragostea nu are nevoie de motive sa fie traita, nu are nevoie de o sarbatoare speciala…ea este sau nu este.  Punct. Poti doar sa-i mai daugi un pic de savoare.

Si atunci eu imi doresc astazi sa celebrez din nou IUBIREA, e sarbatoarea ei, nu?  Dar aleg sa o SIMT…nu sa o fac comerciala.  Aleg sa ma bucur de intimitatea ei, de a crea un moment altfel decat cel de toate zilele. 

Fiecare zi petrecuta impreuna e speciala in felul ei, seara asta insa o scot in evidenta prin intimidate. Si romantism.  Si iubire marturisita si impartasita! ATAT! Pentru mine asta inseamna CELEBRAREA IUBIRII!

 

Suport clienti 09.00 - 17.00

0741667246 comenzi@craftlaser.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!