Stiai ca... Ceasul din Turnul Sfatului din Sibiu arata ora exacta, cu precizie elvetiana?

Stiai ca... Ceasul din Turnul Sfatului din Sibiu arata ora exacta, cu precizie elvetiana?
Legenda spune ca ceasul din Turnul Sfatului din Sibiu a fost realizat in anul 1495, provenineta lui fiind de la o firma elvetiana. 

El functioneaza si astazi, gratie ceasoricarului din Sibiu Andrei Albert, care unge mecanismul ceasului inca din 2003.

In anul 2019, datorita unei furtuni puternice, ceasul din Turnul Sfatului din Sibiu s-a oprit la ora 12:00.  Defectiunea a fost remediata, iar acum ceasul functioneaza din nou.

Pentru ca ceasul sa arate ora exacta, fara sa ramana in urma, i-a fost instalat un sistem electronic care regleaza functionalitatea acestuia in functie de informatiile receptionate via satelit.

Astfel, daca cumva ai pierdut cumva notiunea timpului in plimbarile tale prin Sibiu, stai linistit…Ceasul din Turnul Sfatului din Sibiu te va face sa revii cu picioarele pe pamant!  Si probabil iti va reaminti ca poate e momentul sa te si odihnesti pe una din multrle terase din zona, sa te bucuri de asfintit si de o companie placuta! 

Si zambeste, maine e noua zi in care te poti bucura de strazile inguste si cochete din Sibiu

Stiai aceste lucruri despre "Turnul Sfatului" din Sibiu?  Sau poate stii alte curiozitati despre ea.  Ne spui si noua?  

Hai alaturi de noi si impartaseste din experientele tale din calatoriile tale prin Romania sa aflam noi lucruri si curiozitati interesante!
 

Contacteaza-ne si povesteste-ne despre tine!

Ai un castel, o pensiune, un magazin de suveniruri sau un magazin de artizanat si vrei ca turistii care te viziteaza sa plece de la tine cu amintiri de neuitat?  


Contactaza-ne, povesteste-ne despre tine si impreuna putem crea suveniruri unice, desenate manual de catre prietenul nostru artist, Adrian Samoila.  
Trimite

Suport clienti 09.00 - 17.00

0741667246 comenzi@craftlaser.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!