Mesaj din Cetatea Alba Carolina (Alba Iulia)

Mesaj din Cetatea Alba Carolina (Alba Iulia)
Zilele trecute am primit un mesaj tare dragut: 

“Multumesc frumos pentru mesajul frumos de mai jos si pentru produse. Tocmai ce le-am primit. Sunt mult mai frumoase decat ma asteptam: dimensiune, culori, lucrate fin.

Am fost saptamana trecuta in Alba Iulia pt doar 1 npt si am tot vazut loggo-ul, dar nu am putut gasi niciun produs: pix, papetarie, magneti etc etc Atunci am intrat online si am dat de Craft Laser ca singura firma care ar avea asa ceva.

Ma bucur ca v-am gasit, multumesc.

Un breloc este pt mine si voi pune magnet pe el, unul e pt o prietena din Buc si altul pt o prietena din USA. Asa ca vor calatori :)

Mult succes in continuare,” Alina B.


Spiridusul nostru interior a inceput sa topaie voios cand am citit mesajul si ne-am gandit ca….facem treaba buna 😊 

In anul 2017 am inceput un proiect inedit si ambitios, CraftLaser, propunandu-ne sa realizam suveniruri unice, personalizate, gravate pe lemn, pentru principalele obiective turistice din Romania. Toate desenele au fost si sunt realizate manual.

Primele desene au fost realizate de catre prietenul nostru Samo (artist local cu mare, dar mare potential artistic, ale carui lucrari le gasiti aici…Born in Transylvania) si am fost atat de incantati incat nu ne-am putut abtine si le-am publicat pe facebook.

Nu cred ca a durat 10 minute si am primit de la Claudia urmatorul mesaj:  “V-am văzut lucrarile cu Alba Iulia. Sunt superbe. Aveți colaborator pentru Alba? Eu am o trasurica in Cetate in care vand suveniruri. Daca va intereseaza colaborarea va rog sa mi scrieti. Multumesc”.

Inca nu ne facusem strategia … dar cumva am fost luati pe sus.  Chiar in weekendul respectiv ne-am propus sa mergem in Alba Iulia si ne-am intalnit.  Ne-am placut imediat pentru ca si ea este un artist minunat. 

De ce am facut insa click-ul definitiv?  Pentru ca ea vinde suveniruri si produse reprezentative pentru Alba Iulia, produse pe care ori le face ea in atelierul ei, ori are colaborari doar cu artisti.  La “Trasura verde” gasesti doar lucrusoare unicat!  Are acel ceva ce te face sa te opresti si sa-I admiri produsele.  Nimic China, doar simboluri si artizanat autentic. 

Pe Claudia si Trasura verde (Magazin (Toneta verde) poziționat între cele doua catedrale) de suveniruri si cadouri handmadeo gasiti in Cetatea Alba Carolina in fata catedralei catolice.  Nici nu ma gandesc ca nu o gasiti!  Uitati-va doar dupa toneta verde cu produse altfel 😊  Nu veti vedea nimic care sa-ti dea senzatia de bazar sau de produse la sac.  Totul e unicat! 

De atunci am inceput colaborarea cu Claudia si a ei Trasura Verde (care anul trecut a fost “Toneta verde” – poveste mai lunga, poate o sa va povestim odata cum s-a intamplat).  Impreuna am creat produse noi si continuam sa cream impreuna pentru ca voi sa plecati din Alba Iulia – Cetatea Alba Carolina cu amintiri unice. 

Stiu povestea aceea cand pleci intr-un city break sau vacanta – mie ce-mi aduci?  Viziteaza Trasura Verde (si intrebati de Claudia) si sigur vei gasi acolo un suvenir autentic si original pe care sa-l iei acasa si sa aduci zambete si celor dragi!

Inca nu ai vizitat Alba Iulia?  Pai e momentul!  A iesit soarele asa ca te invit la mica excursie in Cetatea Alba Carolina. 
 
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini

Suport clienti 09.00 - 17.00

0741667246 comenzi@craftlaser.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!