Interviu Afaceri pe Plus + - Afaceri pe Timp de Criză - Artizanat Urban și Cadouri Personalizate

Interviu Afaceri pe Plus +  - Afaceri pe Timp de Criză - Artizanat Urban și Cadouri Personalizate
Cu multa bucurie am acceptat in luna noiembrie sa vorbesc cu Stefania Filip, initiatoarea proiectului Viata pe Plus +  despre cine suntem noi, oamenii din spatele proiectului Craftlaser.ro, cum am inceput sa realizam produse de artizanat urban, cu ce ne mai ocupam....si cum ne-am propus sa aducem zambete :) 

🎙️Interviu 🔴ÎN DIRECT🔴 cu Andreea Maier, @craftlaser.ro, despre o afacere care aduce zâmbete și păstrează amintiri: obiecte de artizanat și suveniruri gravate personalizate.

Ce vei afla:
✔️ Povestea și evoluția afacerii de la idee la înființare ;
✔️ Accesarea fondurilor Europene Start-up cu bune și cu rele;
✔️ Despre reinventarea afacerii în anul 2020 în contextul pandemiei
 

Cine suntem noi? 
"Suntem Andreea si Alex si in anul 2017 am inceput un proiect super indraznet, realizand suveniruri gravate pentru principalele obiective turistice din Romania.

Produsele sunt realizate in atelierul nostru din Oradea, toate desenele de pe suveniruri fiind realizate manual de catre artistul local Adrian Samoila.
In acest moment avem colaborari cu: Castelul Peles Sinaia, Cetatea Alba Carolina, Castelul Huniazilor din Hunedoara, Cetatea Oradea, Castelul Karolyi Carei, Bucuresti (magazinul de suveniruri Old Town Souvenirs), Art&Craft (aeroportul Henry Coanda Bucuresti, Sibiu si Cluj Napoca), Brasov (Rope Street Museum), Cluj Napoca, Muzeul National al Bucovinei, Cetatea Alba Carolina (Alba Iulia), Castelul Bran etc
."

Despre Viata pe plus + 
"Viața pe Plus este un portal de susținere a dezvoltării tale personale Vorbim despre afaceri, carieră, stil de viață, sport și nutriție dar și despre spiritualitate.

Beneficiază săptămânal de experiența intervievaților Viața pe Plus! Urmărește interviuri în direct cu cei care au consimțit să împărtășească poveștile lor, provocările, ce au reușit și mai ales ce au învățat!

Găsește susținere, idei și mentori pentru împlinirea visului tău! Inspiră-te din poveștile lor dar construiește povestea ta unică!

Viața pe Plus este proiectul meu, Ștefania Filip, după o idee din 2019, aceea de a pune în valoare experiența de afaceri a oamenilor de succes care mă înconjurau și a o oferi drept exemplu, model și inspirație.

În căutare de finanțare și implementare tehnică a interviurilor din mintea mea, pandemia mi-a oferit pe tavă soluția de a le face online, în direct, fără prezența fizică în același loc cu invitații mei, cu cheltuieli foarte mici, folosindu-mă practice de ceea ce aveam deja și de abilitățile mele de journalist și de om de marketing.

Proiectul a început în mai 2020 sub denumirea Afaceri pe Plus dar a devenit foarte repede clar că nu poate acoperi tot ceea ce aș fi vrut să transmit și l-am redenumit Viața pe Plus.

(Despre Ștefania Filip) Sunt Ștefania Filip, antreprenor cu experiență de afaceri de peste 18 ani.
Cred că cea mai bună versiune a mea este aici și acum și că ceea ce experimentăm, oricum l-am cataloga pe moment, pozitiv sau negativ, este necesar pentru creștere personală, pentru Viață pe Plus! Am o vastă experiență de marketing , jurnalism și comunicare online dobândită prin experiență profesională (din 1998 pana in prezent) și învățare continuă, atât atunci când eram angajat cât și în calitate de antreprenor. Am dezvoltat afaceri în retail și educație pentru copii și am făcut business development pentru o franciza educationala în zona de sud-est a României, inclusiv București. Pe scurt, sunt comunicator și om de afaceri cu două businessuri fondate, aduse la punctul de maximă creștere și vândute.

În prezent ofer servicii de consultanță și implementez strategii și campanii de marketing și comunicare pentru oricine este interesat să lucreze cu mine. Am scris și predau cursuri online și sunt producătorul și gazda interviurilor în direct din pagina de Facebook  și canalul de Youtube Viața pe Plus .

Te invitam să te abonezi la canal aici si sa rămâi alături de Stefania și de Viața pe Plus! Invatam si ne sustinem impreuna!


 
 

Suport clienti 09.00 - 17.00

0741667246 comenzi@craftlaser.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!