Cum si de ce am inceput sa realizam tablouri metalice decorative?

Cum si de ce am inceput sa realizam tablouri metalice decorative?


Poate colectionezi si tu, la fel ca si noi, tablouri metalice decorative.  Inca nu stiu exact cum sa le denumesc….tablouri sau placute… (poate ne ajuti tu la denumire 😊).  Si nu le gasesti prin magazine ….sau gasesti doar acele tablouri clasice in magazinele de bricolaj si cu care iti poti decora terasa. (le stii pe cele cu “Let’s meat …”, “Coffee is better with a friend”…intelegi tu despre care iti povestesc eu acum)

Noi avem afara pe terasa un perete pe care am simtit nevoia sa-l decoram cu diverse tablouri metalice (fiind afara ne-am gandit ca suporta mai bine capriciile vremii decat cele din lemn sau pe baza de hartie).  In prima faza bineinteles ca le-am cumparat din magazinele de bricolaj si din Jumbo 😊 si ni s-a parut ca am facut o super treaba.

In 2017 am fost in vacanta in Spania (zona Malaga) si cautand suveniruri pentru noi si pentru ai nostri am dat peste tablourile metalice vintage … si atunci ni s-a aprins beculetul.  Atunci am cumparat primul nostru tablou pentru terasa noastra. Am ajuns acasa, l-am “batut in cuie” si ne-am dat seama ca asa vrem sa decoram mai departe.  Sa aducem din fiecare vacanta cate un tablou si sa umplem peretele cu amintiri din locurile faine unde mergem.  E ca-n viata….nu-ti dai seama ce vrei pana nu esti efectiv in actiune si atunci apar ideile si parca totul se aseaza si prinde contur.  Asa si noi cu peretele nostru de pe terasa! 

In 2018, asa s-a intamplat, am fost tot in Spania si ne-am mai cumparat un tablou metalic din Madrid.  In 2019 din Barcelona.  In Spania a fost usor…ca le gaseam usor in magazinele de suveniruri.  Plus ca au un specific aparte:  sunt imagini vechi, imprimate sepia.  Duc asa, spre arta. Nu as putea spune unde, cine a creat imaginile, nici daca tablourile au fost realizate in Spania.  Dar tabloul in sine arata super bine!

In plus, e pe peretele nostru de pe terasa din 2017 (sunt 5 ani de atunci), nu s-a decolorat, e exact la fel ca atunci cand l-am cumparat!

Din 2019 ne-a intrat microbul….oare cum am putea face si noi tablouri metalice pentru voi, cei care vizitati Romania si care, poate, la fel ca si noi, va decorati un perete acasa cu amintiri din vacantele voastre?

Tot povestind cu Samo (aka Adrian Samoila), designer-ul nostru preferat care ne deseneaza noua toate imaginile de pe suveniruri, a venit cu ideea geniala.

Demult, cam prin 2004, cand era un tanar designer, i-a venit ideea de a reinterpreta vederi vechi cu Oradea Interbelica, adaugandu-le culoarea vremii si cate un element prin care sa le de viata (un baiat care rade in spatele unei camere vechi de fotografiat, o masina veche, un trubadur care canta in apropiere de “Bazar”).

Asa a luat nastere colectia de illustrate “Oradea – La belle epoque”, pe care le-a imprimat sub forma de vederi.  Colectia de vederi a avut un succes mare, de multe ori oamenii ne spun chiar si azi ca ei stiu imaginile de pe vremea cand erau vederi.

Si uite asa, ilustratele La Belle Epoque prind din nou viata, in ateleirul Craftlaser din Oradea, dar de data asta imaginile sunt transpuse pe magneti de frigider pe baza de lemn, dar si pe tablourile metalice decorative, care acum se pot achizitiona direct pe site www.craftlaser.ro sau pe timpul verii la #bicicletacusuveniruri.

Avem exclusivitate asupra imaginilor, ca urmare nu le veti putea gasi in alta parte! 

Bineinteles ca intre timp Samo a realizat si a multiplicat ideea vederilor realizand astfel illustrate cu Sighisoara medievala, Sibiu medieval, Brasov medieval.  Cele cu Sighisoara le gasiti deja pe site si la Casa Breslelor din Sighisoara, urmeaza cele cu Sibiu, Brasov, Epistole din Bucuresti…. Urmeaza, aveti un pic de rabdare cu noi 😊 

Daca te intrebi daca artistul e platit din vanzarile produselor cu imaginile create de el, te asigur ca da! 

Acum ca stii povestea imaginilor de pe tabloruile metalice, hai sa ti le si arat  ðŸ˜Š

Ai vizitat Oradea si nu te-ai intalnit cu #bicicletacusuveniruri sau nu ne-ai gasit….acum le poti  comanda direct de pe site.  Suntem mai mult decat bucurosi sa le livram cat mai repede si sa stim ca isi gasesc locul pe terasa ta! 

Poate ai o cafenea, un pub si ai vrea colectiile de tablouri metalice….contacteaza-ne si iti oferim si un pret special 😊

Stim ca multi dintre voi le-ati cumparat direct de la #bicicletacusuveniruri….tare ne-ar placea sa ne trimiti si noua o fotografie sa vedem cum arata tabloul pe terasa ta.

You know, sharing is caring 😊  

Ai vreo intrebare...scrie-ne si de abia astept sa-ti raspund!  

Contacteaza-ne si povesteste-ne despre tine!

Ai un castel, o pensiune, un magazin de suveniruri sau un magazin de artizanat si vrei ca turistii care te viziteaza sa plece de la tine cu amintiri de neuitat?  


Contactaza-ne, povesteste-ne despre tine si impreuna putem crea suveniruri unice, desenate manual de catre prietenul nostru artist, Adrian Samoila.  

 
Trimite

Suport clienti 09.00 - 17.00

0741667246 comenzi@craftlaser.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!