๐—”๐—ถ ๐—ฎ๐˜‚๐˜‡๐—ถ๐˜? ๐—” ๐—ถ๐—ป๐—ฐ๐—ฒ๐—ฝ๐˜‚๐˜ ๐—ฐ๐—ผ๐—บ๐—ฝ๐—ฒ๐˜๐—ถ๐˜ฬฆ๐—ถ๐—ฎ Destinatia Anului ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฐย 

๐—”๐—ถ ๐—ฎ๐˜‚๐˜‡๐—ถ๐˜? ๐—” ๐—ถ๐—ป๐—ฐ๐—ฒ๐—ฝ๐˜‚๐˜ ๐—ฐ๐—ผ๐—บ๐—ฝ๐—ฒ๐˜๐—ถ๐˜ฬฆ๐—ถ๐—ฎ Destinatia Anului ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฐย 


Destinatia anului - Cea mai importantฤƒ competiศ›ie pentru destinaศ›ii turistice din România

 
๐—”๐—ถ ๐—ฎ๐˜‚๐˜‡๐—ถ๐˜? ๐—” ๐—ถ๐—ป๐—ฐ๐—ฒ๐—ฝ๐˜‚๐˜ ๐—ฐ๐—ผ๐—บ๐—ฝ๐—ฒ๐˜๐—ถ๐˜ฬฆ๐—ถ๐—ฎ Destinatia Anului ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฐ  - Managerii de destinatii turistice, publice sau private din Romania sunt asteptati sa se inscrie in cel mai mare proiect de promovare a atractiilor turistice, pentru a castiga vizibilitate si cat mai multi turisti  

Unul din cele mai importante si de anvergura proiecte care promoveaza Romania si-a deschis deja portile pentru a 4-a oara, fiind inspiratie pentru turisti sa viziteze Romania, dar sprijinind atractiile turistice sa se faca vazute si sa aiba o "voce". Prin proiectul "Destinatia Anului", atractiile turistice beneficiaza de promovare pe platforma www.destinatiaanului.ro, pe retelele sociale sau in presa TV si online. Proiectul beneficiaza de o vizibilitate foarte mare datorita sutelor de postari ale influencerilor, impresiilor online si emisiunilor TV.  
 

Cum se desfasoara Competitia "Destinatia Anului" ?  


Nominalizarile pe categorii

Pana pe data de 15 martie, toata lumea se poate implica sa inscrie atractii turistice pe site-ul www.destinatiaanului.ro. Romania are atat de multe de oferit….doar ca trebuie promovate orasele, satele, atractiile cultural educative…

Sunt 2 categorii unde se pot face nominalizari:

1.    Categoriile deschise localitฤƒศ›ilor sau regiunilor:

Oraศ™e care inspirฤƒ – poti inscrie aici orice oras care ti s-a dus la inima:  poate ti-a placut o strada, poate arhitectura orasului, poate ti-a trezit o emotie si iti doresti sa inspiri ca si alti oameni sa stie mai multe despre el.    

Regiuni eco-turistice – destinatiile eco–turistice au crescut tot mult in notorietate, turistii cautand zone unde sa poata sa petreaca timp in natura si sa manance cat mai mult eco si de la producatori locali. 

Staศ›iuni turistice – tot mai multe statiuni s-au dezvoltat mult in ultima perioada si atrag atentia.  Ma gandesc mult de la Moneasa sau la Baile Herculane, care multa vreme au ramas in paragina, dar tot mai multi investitori s-au reunit si au inceput sa investeasca in ele.  Fiecare statiune are ceva de oferit, unic.  Pot fi statiuni de munte sau pot fi statiuni la litoral.  

ศšinuturi cu istorie ศ™i tradiศ›ie – Multe zone din Romania si-au mai pastrat traditiile, dar incet e posibil ca ele sa se piarda.  Hai sa le ajutam sa-si mentina traditiile si istoria. 

Sat de poveste (categorie susศ›inutฤƒ de Antreprenoreศ™ti) – Proiectul "Adopta un sat" are ca si scop dezvoltarea satului romanesc ajutand antreprenoriatul din zonele rurale sa-si gaseasca  "vocea"

Cea mai bunฤƒ campanie de promovare – se pot inscrie clipuri video de maxim 2 minute care sa promoveze edstinatiile turistice.

2.    Categoriile dedicate operatorilor turistici:

Parcuri de distracศ›ie ศ™i aventurฤƒ – sunt multe parcuri de distractie in Romania si poate unele au nevoie de mai multa vizibilitate.  Acum e momentul sa inscrii parcul in competitie pentru a atrage si mai multi turisti care sa te viziteze. 

Atracศ›ii cultural-educative  – Romania are atat de multe castele, manastiri care spun povesti frumoase….Tie care iti place cel mai mult ?  

Wellness – se pot inscrie operatori turistici care ofera servicii de wellness si ingrijiri de sanatate

Cazฤƒri epice – resorturi – daca detii un hotel sau un resort cu peste 50 de camere care ofera turistilor experiente epice – aici la cetegoria asta il poti inscrie

Cazฤƒri epice – boutique – locatii care ofera cazare, dar au mai putin de 50 de camere, unde turistii pot trai experiente frumoase

Experienศ›e gastronomice – pentru cunoscatorii gusturilor 

Cea mai bunฤƒ campanie de promovare - se pot inscrie clipuri video de maxim 2 minute care sa promoveze operatorii turistici

Vor mai fi 2 premii: 

Marele Premiu Destinaศ›ia Anului – Destinatia turistica (localitate sau regiune) cu cel mai mare punctaj din concurs. 
Destinaศ›ia Anului pe regiune istoricฤƒ – Destinatia turistica cu cel mai mare punctaj dintr-o regiune istorica.

In fiecare an, din 2020 incoace, au fost facute peste 20.000 de nominalizari pe an, ceea ce face ca munca si responsabilitatea juriului care va vota sa fie maxime. 

Castigatorii concursului Destinatia Anului din ultimii 2 ani sunt automat confirmati ca finalisti ai competitiei Destinatia Anului 2024. Aceศ™tia se adaugฤƒ celor selectaศ›i de Juriu dintre celelalte destinaศ›ii înscrise.

Votul & Jurizarea (15 APRILIE 2024 - 8 MAI 2024) – in aceasta etapa intra si votul publicului care va putea vota destinatiile favorite.

Toate premiile desemnate de Competitia Destinatia Anului 2024 vor fi anuntate public in cadrul Galei Destinatia Anului 2024, pe 21 mai 2024, care anul asta va avea loc la Ateneul Roman, in Bucuresti.

Voi reveni cu update pe masura ce inaintam in etape.  

Acum, cum spuneam, pana pe 15 martie se pot nominaliza destinatiile turistice si operatorii economici, pe categorii.  Regulamentul il gasesti aici. 

๐‘ท๐’๐’‚๐’•๐’† ๐’๐’‚ ๐’‚๐’๐’–๐’ ๐’—๐’‚ ๐’‡๐’Š ๐’”๐’Š ๐’„๐’‚๐’•๐’†๐’ˆ๐’๐’“๐’Š๐’‚ "๐‘จ๐’“๐’•๐’Š๐’›๐’‚๐’๐’‚๐’•" ๐’”๐’‚๐’– "๐‘จ๐’Ž๐’Š๐’๐’•๐’Š๐’“๐’Š ๐’…๐’Š๐’ ๐‘น๐’๐’Ž๐’‚๐’๐’Š๐’‚", ๐’–๐’๐’…๐’† ๐’”๐’‚ ๐’‘๐’–๐’•๐’†๐’Ž ๐’‚๐’‘๐’๐’Š๐’„๐’‚ ๐’”๐’Š ๐’๐’๐’Š, ๐’‘๐’“๐’๐’…๐’–๐’„๐’‚๐’•๐’๐’“๐’Š๐’Š ๐’๐’๐’„๐’‚๐’๐’Š ๐’…๐’† ๐’”๐’–๐’—๐’†๐’๐’Š๐’“๐’–๐’“๐’Š ๐’‘๐’†๐’๐’•๐’“๐’– ๐’„๐’‚ ๐’”๐’Š ๐’๐’๐’Š ๐’„๐’๐’๐’•๐’“๐’Š๐’ƒ๐’–๐’Š๐’Ž ๐’๐’‚ ๐’‚ ๐’Š๐’๐’”๐’‘๐’Š๐’“๐’‚ ๐’•๐’–๐’“๐’Š๐’”๐’•๐’Š๐’Š ๐’”๐’‚ ๐’—๐’Š๐’›๐’Š๐’•๐’†๐’›๐’† ๐‘น๐’๐’Ž๐’‚๐’๐’Š๐’‚, ๐’‘๐’๐’—๐’†๐’”๐’•๐’Š๐’๐’… ๐’Š๐’”๐’•๐’๐’“๐’Š๐’‚ ๐’”๐’Š ๐’‘๐’†๐’“๐’”๐’๐’๐’‚๐’‹๐’†๐’๐’† ๐’๐’๐’„๐’‚๐’๐’† ๐’‘๐’“๐’Š๐’ ๐’”๐’–๐’—๐’†๐’๐’Š๐’“๐’–๐’“๐’Š - ๐’‚๐’Ž๐’Š๐’๐’•๐’Š๐’“๐’Š ๐’„๐’‚๐’“๐’† ๐’”๐’† ๐’Š๐’‚๐’– ๐’‚๐’„๐’‚๐’”๐’‚ ๐’…๐’† ๐’„๐’‚๐’•๐’“๐’† ๐’•๐’–๐’“๐’Š๐’”๐’•๐’Š 
     
Editia trecuta, adica editia din 2023 premiul cel mare a fost castigat de "Tinutul Manastirilor din Bucovina", iar la categoria "Orase care inspira" marele castigaotor a fost BRASOV. Premiul pentru "Atractii Cultural Educative" a fost castigat de Palatul Culturii din Iasi, iar Castelul Bran a castigat premiul "Obiectivul turistic al anului"

Ce zici? Ti se pare interesanta provocarea? Inscrie-te si poate auzim ca ๐’‚๐’๐’–๐’ ๐’‚๐’”๐’•๐’‚ ๐’—๐’†๐’Š ๐’•๐’– ๐’„๐’‚๐’”๐’•๐’Š๐’ˆ๐’‚๐’•๐’๐’“๐’–๐’ ๐’Ž๐’‚๐’“๐’†๐’๐’–๐’Š ๐’‘๐’“๐’†๐’Ž๐’Š๐’– 

Mai ai timp pana pe 15 martie  sa inscrii in competitie destinatia turistica preferata.  Inscrierea se face aici, dar te rog citeste si Regulamentul inainte :)

Mi-ar placea, daca vrei, sa-mi lasi in comment o vorba buna si poate sa-mi spui ca ai inscris si tu o destinatie turistica ๐Ÿ˜Š

Suport clienti 09.00 - 17.00

0741667246 comenzi@craftlaser.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!