Afaceri de la zero. Andreea Maier creează într-un atelier din Oradea suveniruri gravate pe lemn şi le vinde sub brandul Craft Laser, atât online, cât şi în magazinele obiectivelor turistice

Afaceri de la zero. Andreea Maier creează într-un atelier din Oradea suveniruri gravate pe lemn şi le vinde sub brandul Craft Laser, atât online, cât şi în magazinele obiectivelor turistice
Asa suna titlul articolului publicat de Ziarul Financiar, saptamana trecuta :) 
 
In dimineata in care a aparut articolul m-am trezit cu mesaje de genul....

"Buna Andreea, te-am văzut in Ziarul Financiar …..suceeessssss SORA !! Sa-ți meargă treaba si sa găsești solutii sa te dezvolți."

Sau  "Te-am vazut in Ziarul Financiar" . Keep going"

Si acum impartasesc cu tine bucuria!

𝗩𝗿𝗲𝗶 𝘀𝗮 𝗻𝗲 𝗰𝘂𝗻𝗼𝘀𝘁𝗶 𝗺𝗮𝗶 𝗯𝗶𝗻𝗲? 𝗖𝗶𝗻𝗲 𝘀𝘂𝗻𝘁𝗲𝗺 𝗻𝗼𝗶, 𝗼𝗮𝗺𝗲𝗻𝗶𝗶 𝗱𝗶𝗻 𝘀𝗽𝗮𝘁𝗲𝗹𝗲 #𝗰𝗿𝗮𝗳𝘁𝗹𝗮𝘀𝗲𝗿? Vrei sa stii cum am inceput sa facem suveniruri gravate? Cum am trecut peste pandemie in business? 🤗  Ce vom face in viitorul apropiat?

Va spun doar asa cateva cuvinte, sa va starnesc curiozitate, in rest va las pe voi sa cititi si sa va uitati la video.  E o discutie foarte faina cu Dana, in care povestim liber, ca intre prietene.  

Cine suntem noi?

Suntem Andreea si Alex si in anul 2017 am inceput un proiect super indraznet, realizand suveniruri gravate pentru principalele obiective turistice din Romania.

Prin proiectul nostru ne-am propus sa oferim experiente unice, prin realizarea de produse de artizanat urban, suveniruri si cadouri personalizate din lemn, personalizate prin gravura sau broderie, fabricate in Romania, pentru clientii cu personalitate care doresc sa-si puna amprenta pe lucrurile pe care le daruiesc, #editielimitata 

Toate produsele sunt realizate in atelierul nostru din Oradea, toate desenele de pe suveniruri fiind realizate manual de catre artistul local Adrian Samoila.
 
In acest moment avem colaborari cu: Castelul Peles Sinaia, Cetatea Alba Carolina, Castelul Huniazilor din Hunedoara, Cetatea Oradea, Castelul Karolyi Carei, Bucuresti (magazinul de suveniruri Old Town Souvenirs), Art&Craft (aeroportul Henry Coanda Bucuresti, Sibiu si Cluj Napoca), Brasov (Muzeul de Etnografie), Muzeul National al Bucovinei, Cetatea Alba Carolina (Alba Iulia), Castelul Bran, Domeniul Regal Savarsin, Casa Breslelor Sighisoara etc

 
Toate produsele noastre se realizeaza personalizat pentru fiecare locatie in parte!  Fiecare partener e important pentru noi, de accea punem accent pe comunicare si pe personalizare.
 
Pe site-ul nostru gasiti portofoliul nostru de produse.  https://www.craftlaser.ro/suveniruri.  Toate suvenirurile realizate in atelierul nostru sunt cu titlu informativ, toate acestea fiind realizate impreuna cu principalele obiective turistice. 
 

In prioada care tocmai a trecut, datorita Covid, ne-am reinventat. Stiam că lucrurile nu vor mai fi la fel.
 
Si, pentru ca sustinem educatia orientata spre propria descoperire de sine am creat o colectie de jocuri educative, tip puzzle, din lemn, care pot fi folosite atat de catre copii cat si de catre adulti. Toate jocurile noastre sunt finisate manual (slefuire, vopsire cu bait non toxic pe baza de apa).

Portofoliul de cadouri personalizate il gasiti aici https://www.craftlaser.ro/jocuri-educative
 

Povestesc despre toate astea in interviul de mai jos! Multumesc Ziarul Financiar pentru oportunitate!

Si iti multumim tie, prieten drag, care ai crezut in noi si ai ramas alaturi de noi in toata aceasta perioada!

Ia-ti o pauza de 20 minute si urmareste-ne! Si, bineinteles, asteptam feedback-ul tau! 🤗
 

Contacteaza-ne si povesteste-ne despre tine!

Ai un castel, o pensiune, un magazin de suveniruri sau un magazin de artizanat si vrei ca turistii care te viziteaza sa plece de la tine cu amintiri de neuitat?  


Contactaza-ne, povesteste-ne despre tine si impreuna putem crea suveniruri unice, desenate manual de catre prietenul nostru artist, Adrian Samoila.  
Trimite

Suport clienti 09.00 - 17.00

0741667246 comenzi@craftlaser.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!