Descriere
Tablou suvenir din lemn, Acuarela, Castelul Karolyi Carei, dimensiune 10/15, rama inclusa
Produsul Tablou suvenir din lemn, Acuarela, Castelul Karolyi Carei, dimensiune 10/15, rama inclusa este realizat in atelierul Craftlaser din Oradea
Desenul care sta la baza produsului Tablou suvenir din lemn, Acuarela, Castelul Karolyi Carei, dimensiune 10/15, rama inclusa inclusaeste realizat manual de artistul local Adrian Samoila.
Dimensiune 10 x 15 cm
Material: lemn de 1 mm. Imprimarea se face direct pe lemn.
Rama Inclusa
Pentru colaborare, va rugam sa ne contactati pe e-mail sau la numarul de telefon afisat pe site. Se acorda preturi speciale.
Durata de livrare: maxim 5 zile lucratoare
Produsul “Tablou suvenir din lemn, Acuarela, Castelul Karolyi Carei, dimensiune 10/15, rama inclusa este cadoul ideal pentru prietenii nostri care nu au fost cu noi in vacanta in Iasi si au vizitat Castelul Karolyi din carei. Dar pentru ca ne gandim la ei, vrem sa le oferim un suvenir cadou.
Cu noi nu mai ai nicio grija ca nu ai ce suvenir sa alegi! Te-ai gandit ca poti sa faci un cadou un suvenir inedit? Cu un Tablou suvenir din lemn, Acuarela, Castelul Karolyi Carei, dimensiune 10/15, rama inclusa sigur nu dai gres.
Produsul Tablou suvenir din lemn, Acuarela, Castelul Karolyi Carei, dimensiune 10/15, rama inclusa este realizat in atelierul Craftlaser din Oradea.
Desenul care sta la baza produsului Tablou suvenir din lemn, Acuarela, Castelul Karolyi Carei, dimensiune 10/15, rama inclusa este realizat manual de artistul Adrian Samoila.
Pentru colaborare, va rugam sa ne contactati pe e-mail sau la numarul de telefon afisat pe site. Se acorda preturi speciale.
Hai alaturi de noi si pe pagina noastra de Facebook
Descopera intreaga colectie de suveniruri gravate , toate desenele fiind realizate manual de catre artistul Adrian Samoila.
O adevarata bijuterie arhitecturala recent restaurată, Castelul Karoly din Carei este considerat un adevarat “Peleş al Transilvaniei”. Castelul Karoly din Carei a avut o istorie zbuciumată, fiind distrus si restaurat in mai multe rânduri.
Prima rezidenţă cunoscută a familiei Károlyi la Carei datează de la sfârşitul secolului al XV-lea. Trebuie să fi fost o clădire solidă, dotată cu elemente de fortificaţie, dacă nobilii comitatului au considerat-o o ameninţare şi au cerut regelui demolarea ei. La sfârşitul veacului următor, din pricina accentuării pericolului turcesc, rezidenţa din piatră a fost transformată într-o cetate dotată cu şant şi zid de fortificare patrulater şi patru bastioane de colţ, prevăzute cu nişe de tragere pentru tunuri.
Un moment memorabil rămâne, în viaţa castelului şi a Careiului din perioada contemporană, vizita regelui Ferdinand I al României şi a reginei Maria, în anul 1919.