Livrare produse

Livrarea produselor

Livrarea se face prin curier rapid. Produsele personalizate sunt realizate individual, pe baza de comanda, fapt ce fapt ce face ca durata de producție să fie intre 5 – 7 zile lucrătoare.

În plus, se pot adăuga alte 3 zile lucrătoare pentru manipulare și livrare. De sărbători și în perioadele   de reduceri, termenul de livrare se poate prelungi.

Taxa de transport este de 18 lei, pentru livrările în România, pentru localitatile deservite de Fan Courier fara a plati taxa de kilometri suplimentari.

Verifică lista înainte de a efectua o comandăhttps://www.fancourier.ro/acoperire/

SC Amaya Bags SRL nu-si asuma taxa de transport pentru kilometri suplimentari.

 In situatia in care comanda se realizeaza cu livrare in localitatile Fan Courier pentru care se plateste taxa suplimentara, aceasta suma va fi inclusa in Factura emisa de catre SC Amaya Bags SRL si va fi achitata de catre cumparator.

Dacă pachetul nu poate fi livrat (destinatarul nu răspunde, adresa specificată de dumneavoastră este greșită etc), veți fi contactat telefonic de către curier. Dacă nu se poate lua contact cu destinatarul, coletele rămân la curierul zonal 7 zile, după care revin la Expeditor.

Nu suntem răspunzători pentru expedieri întârziate, pierderea, distrugerea, deteriorarea, nelivrarea sau livrarea greșită a unei expedieri sau a unei părți din aceasta în cazul în care sunt generate de următoarele situații/circumstanțe independente de voința noastră, dar nelimitându-se la acestea:

– blocaje rutiere, surpări de teren în apropierea șoselei;

– căderi de poduri, astupări de tunele montane, deraierea trenurilor în apropierea șoselei, blocări naturale, greve neautorizate, revolte spontane regionale, condiții meteorologice nefavorabile bunei desfășurări a itinerariului propus;

– cauze naturale: seisme, cataclisme, furtuni devastatoare, tornade, incendii naturale, inundații, deversări de fluvii, părăsiri de albii etc;

– cauze umane: starea de război, starea de asediu, etatizarea forțată (trecerea în proprietatea statului), revoluții, revolte populare etc;

– nerespectarea comenzilor de către furnizori și terți.