Durata de livrare: maxim 5 zile lucratoare
Semn De Carte suvenir, Din lemn, acuarela,Visit Romania – un suvenir care păstrează povestea vie!
Dacă ajungi în Romania, nu trebuie să ratezi Transilvania. E un loc plin de istorie, povești și farmec local, iar acest suvenir este modul perfect de a duce acasă o parte din această experiență.
Fie că vrei să îți amintești de călătoria ta, fie că vrei să le oferi celor dragi o bucurie autentică, Semn De Carte suvenir, Din lemn, acuarela,Visit Romania este alegerea ideală. Cu noi, nu mai trebuie să te gândești ce să alegi – acest suvenir este unic, plin de semnificație și atent realizat.
Ce face acest suvenir special?
Nu uita să descoperi întreaga noastră colectie de semne de carte, fiecare purtând semnătura unui artist. Urmărește-ne și pe Facebook pentru noutăți și inspirație.
Amintirile sunt mai frumoase atunci când le păstrezi aproape – alege să le transformi în suveniruri cu poveste!
În ultimii ani, România a devenit o destinație preferată pentru mulți europeni. Stațiunile maritime Năvodari, Mamaia, Constanța, Eforie Nord, Eforie Sud, Costinești, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai și Vama Veche (numite și Riviera Română) sunt principale atracții turistice pe timp de vară.
În timpul iernii, stațiunile de ski Muntele Mic, Sinaia, Bușteni, Semenic, Azuga, Straja, Păltiniș, Rânca, Cavnic, Arieșeni, Predeal și Poiana Brașov sunt destinațiile preferate ale turiștilor.
Pentru atmosfera lor istorică și pentru castelele aflate acolo, numeroase orașe transilvănene precum Sibiu, Brașov, Sighișoara, Alba-Iulia, Timișoara, Cluj-Napoca, Arad sau Târgu Mureș au devenit niște importante puncte de atracție pentru turiști. De curând s-a dezvoltat și turismul rural ce se concentrează asupra promovării folclorului și tradițiilor.[10] Principalele puncte de atracție le reprezintă Castelul Bran, mânăstirile pictate din nordul Moldovei, bisericile de lemn din Transilvania ori Cimitirul Vesel din Săpânța.[11] Alte atracții turistice importante din România sunt cele naturale precum Delta Dunării, Porțile de Fier, Peștera Românești, Peștera Scărișoara și încă alte câteva peșteri din Munții Apuseni.
Bucovina este situată în partea de nord a României, în nord-vestul Moldovei. Regiune montană pitorească, cu tradiții etnografice ce dăinuie nealterate, Bucovina se remarcă printr-o activitate turistică dinamică, datorată în primul rând mânăstirilor. Cele cinci mânăstiri cu pictură exterioară, intrate în patrimoniul turistic mondial, își păstreaza frumusetea după mai bine de 450 de ani.
www.wikipedia.org