Descriere
Tablou suvenir din lemn, gravat, Muzeul National Brukenthal Sibiu, dimensiune 10 x15 cm, rama inclusa
Dimensiune: 10 x 15 cm
Material: lemn de 1 mm
Rama este inclusa
Pentru colaborare, va rugam sa ne contactati pe e-mail sau la numarul de telefon afisat pe site. Se acorda preturi speciale.
Durata de livrare: maxim 5 zile lucratoare
Produsul Tablou suvenir din lemn, gravat, Muzeul National Brukenthal Sibiu, dimensiune 10 x15 cm, rama inclusa este cadoul ideal pentru prietenii nostri care nu au fost cu noi in vacanta noastra in Sibiu. Dar pentru ca ne gandim la ei, vrem sa le oferim un suvenir cadou.
Ai vizitat Sibiu, ai colindat pe jos si te-ai bucurat de toate parcurile si toate obiectivele tursitice si te gandesti ce cadou sa le oferi celor dragi care nu au reusit sa fie cu tine? Sau poate vrei un suvenir care sa-ti aduca aminte de timpul minunat petrecut in Sibiu?
Cu noi nu mai ai nicio grija ca nu ai ce suvenir sa alegi! Te-ai gandit ca poti sa faci un cadou un suvenir inedit? Cu un Tablou suvenir din lemn, gravat, Muzeul National Brukenthal Sibiu, dimensiune 10 x15 cm, rama inclusa sigur nu dai gres.
Produsul Tablou suvenir din lemn, gravat, Muzeul National Brukenthal Sibiu, dimensiune 10 x15 cm, rama inclusa este realizat in atelierul Craftlaser din Oradea
Desenul care sta la baza produsului Tablou suvenir din lemn, gravat, Muzeul National Brukenthal Sibiu, dimensiune 10 x15 cm, rama inclusa este realizat manual de artistul Adrian Samoila.
Pentru colaborare, va rugam sa ne contactati pe e-mail sau la numarul de telefon afisat pe site. Se acorda preturi speciale.
Hai alaturi de noi si pe pagina noastra de Facebook
Descopera suvenirurile noastre care iti aduc aminte de Sibiu
Muzeul National Brulenthal este cel mai vechi din Romania, fiind unul din primele înfiinţate în Europa şi cel mai mare din sud-estul Europei
Palatul Brukenthal, care gazduieste Muzeul National Brikenthal din Sibiu, a fost construit in anul 1779 în stilul barocului târziu, după model vienez, de catre Samuel Brukenthal, un jurist sas si guvernator al Transilvaniei, un mare iubitor si colectionar de arta.
Spațiul fastuos Palatului Brukental, ce adăpostea seratele muzicale și literare patronate de Baronul Samuel von Brukenthal, galeriile de artă, cabinetul de stampe și biblioteca, a reprezentat un nucleu spiritual de excepție pentru Transilvania.
Colecțiile de artă europeană ale baronului Samuel von Brukenthal au fost deschise publicului încă din 1790, cu trei ani înaintea inaugurării Muzeului Louvre, din Paris.
O parte a colecțiilor de arta și-a constituit-o prin achiziții din Viena, fie personal, fie prin intermediul pictorului Johann Martin Stock. Unele picturi provin din colecții mai vechi, precum cea a arhiducelui Leopold Wilhem, altele sunt achiziționate de pe piața de artă sau direct de la artiștii epocii (Martin van Meytens și Franz Neuhauser jun.).
O altă parte a colecțiilor a provenit din Transilvania.
Prin testament, Baronul Samuel von Brukenthal a dispus deschiderea Palatului ca muzeu public, gestul său înscriindu-l astfel în rândul marilor iluminiști ai veacului.
Palatul a devenit în 1817 muzeu public, cunoscut ca Muzeul Brukenthal, una dintre primele instituții de acest gen din Europa.