Descriere
Tablou suvenir, din lemn, acuarela, Turnul Cizmarilor Sighisoara, dimensiune 10 x15 cm, rama inclusa
Dimensiune: 10 x 15 cm
Material: imprimare direct pe lemn
Rama este inclusa
Pentru colaborare, va rugam sa ne contactati pe e-mail sau la numarul de telefon afisat pe site. Se acorda preturi speciale.
Durata de livrare: maxim 5 zile lucratoare
Produsul Tablou suvenir, din lemn, acuarela, Turnul Cizmarilor Sighisoara, dimensiune 10 x15 cm, rama inclusa este cadoul ideal pentru prietenii nostri care nu au fost cu noi in vacanta noastra in Sighisoara. Dar pentru ca ne gandim la ei, vrem sa le oferim un suvenir cadou.
Ai vizitat Sighisoara, ai colindat pe stradutele medievale si ai vizitat toate obiectivele tursitice si te gandesti ce cadou sa le oferi celor dragi care nu au reusit sa fie cu tine? Sau poate vrei un suvenir care sa-ti aduca aminte de timpul minunat petrecut in Sighisoara?
Cu noi nu mai ai nicio grija ca nu ai ce suvenir sa alegi! Te-ai gandit ca poti sa faci un cadou un suvenir inedit? Cu un Tablou suvenir, din lemn, acuarela, Turnul Cizmarilor Sighisoara, dimensiune 10 x15 cm, rama inclusa sigur nu dai gres.
Produsul Tablou suvenir, din lemn, acuarela, Turnul Cizmarilor Sighisoara, dimensiune 10 x15 cm, rama inclusa este realizat in atelierul Craftlaser din Oradea
Desenul care sta la baza produsului Tablou suvenir, din lemn, acuarela, Turnul Cizmarilor Sighisoara, dimensiune 10 x15 cm, rama inclusa este realizat manual de artistul Adrian Samoila.
Pentru colaborare, va rugam sa ne contactati pe e-mail sau la numarul de telefon afisat pe site. Se acorda preturi speciale.
Hai alaturi de noi si pe pagina noastra de Facebook
Descopera suvenirurile noastre care iti aduc aminte de Sighisoara
Este amintit pentru prima dată în documentele vremii în anul 1594. În 1606 turmul îngrijit de breasla cizmarilor a fost parţial distrus, dar a fost reconstruit în 1650. În timpul incendiului din 1676 a fost distrus apoi, în 1681 a fost reclădit în forma actuală.
În faţa turnului a existat şi un bastion de artilerie, care a fost demolat în 1648. Relativ scund el se prezintă ca o prismă hexagonală cu laturi inegale, încununat cu un prelung coif de ţiglă, din masa căreia se desprinde spre interiorul cetăţii un mic turnuleţ de observare, ceea ce-i oferă turnului un pitoresc aparte.
Turnul astăzi găzduieşte locală de radio, Radio Son Sighişoara.