Descriere
Tablou suvenir, acuarela, Turnul cu ceas Sighisoara, dimensiune 10 x15 cm, rama inclusa
Dimensiune: 10 x 15 cm
Material: imprimare pe canvas
Rama este inclusa
Pentru colaborare, va rugam sa ne contactati pe e-mail sau la numarul de telefon afisat pe site. Se acorda preturi speciale.
Durata de livrare: maxim 5 zile lucratoare
Produsul Tablou suvenir, acuarela, Turnul cu ceas Sighisoara, dimensiune 10 x15 cm, rama inclusa este cadoul ideal pentru prietenii nostri care nu au fost cu noi in vacanta noastra in Sighisoara. Dar pentru ca ne gandim la ei, vrem sa le oferim un suvenir cadou.
Ai vizitat Sighisoara, ai colindat pe stradutele medievale si ai vizitat toate obiectivele tursitice si te gandesti ce cadou sa le oferi celor dragi care nu au reusit sa fie cu tine? Sau poate vrei un suvenir care sa-ti aduca aminte de timpul minunat petrecut in Sighisoara?
Cu noi nu mai ai nicio grija ca nu ai ce suvenir sa alegi! Te-ai gandit ca poti sa faci un cadou un suvenir inedit? Cu un Tablou suvenir, acuarela, Turnul cu ceas Sighisoara, dimensiune 10 x15 cm, rama inclusa sigur nu dai gres.
Produsul Tablou suvenir, acuarela, Turnul cu ceas Sighisoara, dimensiune 10 x15 cm, rama inclusa este realizat in atelierul Craftlaser din Oradea
Desenul care sta la baza produsului este realizat manual de artistul Adrian Samoila.
Pentru colaborare, va rugam sa ne contactati pe e-mail sau la numarul de telefon afisat pe site. Se acorda preturi speciale.
Hai alaturi de noi si pe pagina noastra de Facebook
Descopera suvenirurile noastre care iti aduc aminte de Sighisoara
Turnul cu Ceas (în germană Stundturm, în traducere „Turnul orelor”) este un monument istoric și de arhitectură din Sighișoara, cel mai masiv dintre cele nouă turnuri de apărare ale cetății Sighișoara care s-au păstrat până în prezent (din totalul de 14).
Monumentul are o înălțime de 64 de metri, este situat în partea de sud-est a cetății și este vizibil din orice punct al centrului orașului. Edificiul a fost construit în secolul al XIV-lea pentru a proteja poarta principală a orașului. La sfârșitul sec. al XVII-lea a fost prevăzut cu un coronament de factură barocă, similar celui de la Catedrala Sfântul Vitus din Praga. De-a lungul timpului Turnul cu Ceas a devenit edificiul reprezentativ al orașului.
Până în anul 1556 încăperea de la primul nivel al turnului a servit drept sală a consiliului orășenesc.