Descriere
Tablou suvenir, gravat pe lemn, Turnul Primariei Oradea, dimensiune 10 x15 cm, rama inclusa
Dimensiune: 10 x 15 cm
Material: gravura pe lemn de 1 mm
Rama este inclusa
Pentru colaborare, va rugam sa ne contactati pe e-mail sau la numarul de telefon afisat pe site. Se acorda preturi speciale.
Durata de livrare: maxim 5 zile lucratoare
Produsul Tablou suvenir, gravat pe lemn, Turnul Primariei Oradea, dimensiune 10 x15 cm, rama inclusa este cadoul ideal pentru prietenii nostri care nu au fost cu noi in vacanta noastra in Oradea. Dar pentru ca ne gandim la ei, vrem sa le oferim un suvenir cadou.
Ai vizitat Oradea, ai colindat pe jos si te-ai bucurat de toate parcurile si toate obiectivele tursitice si te gandesti ce cadou sa le oferi celor dragi care nu au reusit sa fie cu tine? Sau poate vrei un suvenir care sa-ti aduca aminte de timpul minunat petrecut in Oradea?
Cu noi nu mai ai nicio grija ca nu ai ce suvenir sa alegi! Te-ai gandit ca poti sa faci un cadou un suvenir inedit? Cu un Tablou suvenir, gravat pe lemn, Turnul Primariei Oradea, dimensiune 10 x15 cm, rama inclusa sigur nu dai gres.
Produsul Tablou suvenir, gravat pe lemn, Turnul Primariei Oradea, dimensiune 10 x15 cm, rama inclusa este realizat in atelierul Craftlaser din Oradea
Desenul care sta la baza produsului este realizat manual de artistul Adrian Samoila.
Pentru colaborare, va rugam sa ne contactati pe e-mail sau la numarul de telefon afisat pe site. Se acorda preturi speciale.
Hai alaturi de noi si pe pagina noastra de Facebook
Descopera suvenirurile noastre care iti aduc aminte de Oradea
Palatul primariei din Oradea a fost înălțat între anii 1902-1903 după planurile arhitectului Kálmán Rimanóczy. Palatul se află pe fostul amplasament al episcopiei catolice din secolul XVIII. Un element deosebit îl constituie asimetria în plan al construcției, cladirea îmbinând stilul eclectic și renascentist.
Clădirea este prevazută în partea dinspre Crișul Repede cu un turn cu ceas înalt de 50 m. În anul 1944 acoperișul original a ars in luptele pentru cucerirea orașului de către trupele româno-sovietice.
In fiecare zi, din ora in ora orologiul din turn canta "Marsul lui Iancu".