Descriere
Magnet de frigider rotund gravat reprezentand Corbul - simbol al Castelului Corvinilor Hunedoara
Diametru: 5.5 cm
Desenul este realizat manual.
Grosime: 5 mm
Produsul este protejat de un strat de lac incolor.
Durata de livrare: maxim 5 zile lucratoare
Produsul “Magnet de frigider gravat, Corb- Castelul Corvinilor Hunedoara ” este cadoul ideal pentru prietenii nostri care nu au fost cu noi in vacanta in Hunedoara. Dar pentru ca ne gandim la ei, vrem sa le oferim un suvenir cadou.
Ai vizitat Hunedoara si in special Castelul Corvinilor si te gandesti ce cadou sa le oferi celor dragi care nu au reusit sa fie cu tine? Sau poate vrei un suvenir care sa-ti aduca aminte de timpul minunat petrecut in acest minunat oras?
Cu noi nu mai ai nicio grija ca nu ai ce suvenir sa alegi! Te-ai gandit ca poti sa faci un cadou un suvenir inedit? Cu un Magnet de frigider gravat, Corb- Castelul Corvinilor Hunedoara sigur nu dai gres.
Produsul este realizat in atelierul Craftlaser din Oradea. Desenul este realizat manual.
Pentru colaborare, va rugam sa ne contactati pe e-mail sau la numarul de telefon afisat pe site. Se acorda preturi speciale.
Hai alaturi de noi si pe pagina noastra de Facebook
Descopera intreaga colectie de suveniruri gravate din Hunedoara, toate desenele fiind realizate manual de catre artistul Adrian Samoila.
Pentru a o feri de necinste, regele îi da de sot pe unul din vitejii sai, Voicu, daruindu-i totodatã si un inel ca si dar pentru copilul nenascut, cu scopul de a fi recunoscut atunci când va creste si va merge la curtea regala. In timpul unei calatorii facuta de familia lui Voicu, poposind pentru a pranzi, inelul este uitat pe o margine a stergarului pe care erau puse merindele. Un corb, atras de stralucirea inelului îl fura încercând sa plece cu el. Copilul Ioan de Hunedoara ia un arc si sageteazã corbul, recuperand astfel inelul. Atunci cand creste si ajunge la curtea regala, povesteste aceastã patanie, iar regele, impresionat de aceasta istorie, decide ca simbolul familiei hunedorenilor sã fie corbul cu inel de aur în cioc.
De altfel, si numele familiei provine din latinescul „Corvus”, care inseamna „Corb”, o pasare care simboliza cu totul altceva în evul mediu, si anume întelepciunea si longevitatea. (http://www.castelulcorvinilor.ro)