Descriere
Cana suvenir "Palatul Astoria" Oradea
Capacitate: 350 ml
Material: ceramica
Produsul se livreaza ambalat in cutie.
Pentru colaborare, va rugam sa ne contactati pe e-mail sau la numarul de telefon afisat pe site. Se acorda preturi speciale.
Produsul Cana suvenir "Palatul Astoria" Oradea este cadoul ideal pentru prietenii nostri care nu au fost cu noi in vacanta noastra la Oradea. Dar pentru ca ne gandim la ei, vrem sa le oferim un suvenir cadou.
Ai vizitat Oradea si te gandesti ce cadou sa le oferi celor dragi care nu au reusit sa fie cu tine? Sau poate vrei un suvenir care sa-ti aduca aminte de timpul minunat petrecut in aceasta minunata locatie?
Cu noi nu mai ai nicio grija ca nu ai ce suvenir sa alegi! Te-ai gandit ca poti sa faci un cadou un suvenir inedit? Cu o Cana suvenir "Palatul Astoria" Oradea sigur nu dai gres.
Produsul Cana suvenir "Palatul Astoria" Oradea este realizat in atelierul Craftlaser din Oradea.
Desenul care sta la baza produsului Cana suvenir "Palatul Astoria" Oradea este realizat manual de artistul Adrian Samoila.
Pentru colaborare, va rugam sa ne contactati pe e-mail sau la numarul de telefon afisat pe site. Se acorda preturi speciale.
Hai alaturi de noi si pe pagina noastra de Facebook
Descopera colectia de cani suvenir din toate obiectivele turistice din tara
.
Proiectul clădirii aparține arhitectului Sztarill Ferencz și datează din 1902. Construcția se desfășoară pe două străzi, are trei nivele, cele două etaje superioare ieșind din planul fațadei. Fațadele sunt puternic ritmate prin tratarea uniformă a golurilor, existența axului de simetrie fiind aproape imperceptibilă.
Un loc aparte în imaginea clădirii îl deține desigur colțul dintre cele două fațade, subliniere ce se face la nivelul parterului prin accesul în cafenea (asemeni cazului casei Poynár), și la nivelul cornișei unde e amplasat un turn circular, fără o funcțiune clar definită, mult mai înalt decât restul clădirii. La nivelul etajelor racordarea dintre fațade se face simplu, fără accente deosebite, singurele elemente de interes fiind cele două balcoane a căror feronerie fină au menirea de a ușura parcă volumul imobilului.
Pe peretele cafenelei literare o placă comemorativă ne înștiințează că era locul preferat al marelui poet maghiar Ady Endre, o personalitate proeminentă a grupării literare care a reușit să tipărească în anul 1908 antologia "A holnap" (Ziua de mâine).
www.wikipedia.org