Descriere
Dimensiune: 6.5 cm
Produsul este protejat de un strat de lac incolor
Produsul se poate personaliza cu textul dorit si/sau “cusaturile” specifice zonei tale.
Pentru personalizarea produsului te rugam sa ne contactezi pe e-mail andreea@craftlaser.ro sau la numarul de telefon afizat pe site.
Durata de livrare: maxim 5 zile lucratoare
Produsul “Magnet De Frigider Din Lemn, Gravat cu motive traditionale, Romania ” este cadoul ideal pentru prietenii nostri care nu au fost cu noi in vacanta in Romania. Dar pentru ca ne gandim la ei, vrem sa le oferim un suvenir cadou.
Cu noi nu mai ai nicio grija ca nu ai ce suvenir sa alegi! Te-ai gandit ca poti sa faci un cadou un suvenir inedit? Cu un Magnet De Frigider Din Lemn, Gravat cu motive traditionale, Romania sigur nu dai gres.
Produsul Magnet De Frigider Din Lemn, Gravat cu motive traditionale, Romania se poate personaliza cu “cusaturile” specifice zonei tale.
Produsul este realizat in atelierul Craftlaser din Oradea.
Pentru colaborare, va rugam sa ne contactati pe e-mail sau la numarul de telefon afisat pe site. Se acorda preturi speciale.
Hai alaturi de noi si pe pagina noastra de Facebook
Descopera intreaga colectie de suveniruri gravate, toate desenele fiind realizate manual de catre artistul Adrian Samoila.
Unele din cele mai cunoscute motive traditionale romanesti sunt pătratul, dreptunghiul sau triunghiul cu vârful în jos. Acestea ilustrează ideea dualității omului și a naturii. Rombul, conform Ninetei Crainici, este un simbol cu semnificație și origine deosebită deoarece acesta a fost descoperit pe vase și obiecte dacice și reprezintă dintre celest și teluric. Există conexiuni cu acest simbol și în sculpturile lui Brâncuși, dar și în Evul Mediu, Cetatea Frumușica.
Un alt simbol întâlnit destul de des este crucea, a cărei origine a la fel de veche ca lumea. Întâlnită în epoca preistorică, la celți, egipteni, sirieni, scandinavi și în cele din urmă de toate popoarele creștine. O formă universală de adorare a naturii, a Soarelui și focului.
După propagarea creștinismului în Dacia romanizată, crucea devine un simbol protector folosit împotriva duhurilor rele, deochi și vrăji.
Scrie un review